Netværk360 - Arena Nords Partnerrnetværk


Arena Nords Netværk360 er et tilbud til dig der er Partner.

Det er en mødeplatform, hvor vi får lejlighed til at indgå i dialog og vidensdeling. Her kan du mødes, erfaringsudveksle og sparre med andre virksomheder, der går på tværs af brancher - og på denne måde skabe mere værdi for dig eller din virksomhed.

Alle kan være med. Om du er tømrermester, marketingchef eller direktør.

Vi tror nemlig på, at gode synergier ofte er at finde i forskellige kompetencer og ekspertiseområder. Når det er sagt, er netværket dog primært målrettet personer i ledende positioner, da vi tror på, at beslutningskompetencer er en kernefaktor i et netværk, hvor vi sætter relationer i højsædet.

Missionen er at skabe et rum med højt til loftet. Hvor vi kan blive underholdt, inspireret og mødes under hyggelige former. Og hvor vi samtidig kan udvikle nye relationer og nye samarbejdsformer, som i sidste ende kan styrke dét, vi alle brænder for: Vores lokalsamfund.

Vi samler folk og skaber glæde. Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til store oplevelser. Det kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser.

Der er sørget for alt. Der bydes på lækkerier til ganen, sociale arrangementer, inspirerende oplevelser og møder med interessante mennesker.

Når du er en del af Netværk360, er der garanti for at komme hele vejen rundt: 360 grader.

Hvorfor deltage i Netværk360​

  • 10 årlige møder inkl. forplejning
  • Vidensdeling​ med ledende positioner fra forskellige brancher
  • Opbygning af relationer​ / ambassadører​
  • Nye forretningsforbindelser
  • Personlig udvikling for deltagerne​
  • ​Udbrede viden om vores virksomhed

Arena Nord - Center for oplevelsesprodukter og lokal identitet

At have et kulturpartnerskab, kan være med til at tiltrække og fastholde attraktive medarbejdere, og skabe værdi når I skal pleje jeres kunder. Det er både god signalværdi og en investering ind i din virksomhed.

Hvert år tilbydes et varieret udbud af “Store Oplevelser” – alt fra events, shows og koncertoplevelser, til forskelligartede teater- og mindre koncert-arrangementer.

Et kulturpartnerskab giver adgang til mere end 100 årlige arrangementer.

 Sådan bliver du medlem
Hvis du og din virksomhed vil være en del af vores Partnernetværk, kan du læse mere om de forskellige Kulturpartner løsninger her – hver med en række fordele, som du kan nyde godt af.

Kontakt os så vi kan drøfte, hvordan vi sammen kan tilrettelægge netop jeres samarbejdsaftale, så den bliver et aktiv for din virksomhed.