Netværk360 – Arena Nords sponsornetværk


Når dagen er omme, er der én ting, der tæller i business: Resultatet. Vi går efter guldet. Men opskriften på succes er som bekendt ikke enkel. Én ting er dog sikkert: Der er brug for teamspirit og inspiration, uanset om vi er cheftræner for et sportshold, er med til at lede en bank eller arbejder med revision, bilhandel eller byggeri. Sammen når vi længere.

Arena Nords Netværk360 er et tilbud til dig, der i forvejen er en del af vores sponsornetværk som Oplevelsessponsor. Det er på én gang en dybt seriøs og sjov og sprudlende mødeplatform, hvor vi får lejlighed til at høre om andres sejre, nederlag og nye idéer. Og som ekstra bonus er det jo bare rart sommetider at komme et sted, hvor … Everybody Knows Your Name.

Hvorfor navnet?

Når du er en del af Netværk360, er der garanti for at komme hele vejen rundt: 360 grader. Der er sørget for alt. Netværket har som mål at gavne din virksomhed og din karriere og samtidig være med til at udvikle landsdelens sportslige og kulturelle fyrtårn, Arena Nord.

Missionen er at skabe et rum med højt til loftet. Hvor vi kan udveksle erfaringer og viden. Hvor vi kan blive underholdt og mødes under hyggelige former. Og hvor vi samtidig kan udvikle nye relationer og nye samarbejdsformer, som i sidste ende kan styrke dét, vi alle brænder for: Vores lokalsamfund.

Viljen til sejr

Da fodboldlandsholdet i 2017 fandt nøglen til succes og kvalificerede sig til VM, gav det ny energi til hele landet. Smilet bredte sig fra kyst til kyst. For sådan virker sport og kultur. Som en humørpille. Både nationalt og lokalt. Kan vi derfor i fællesskab være med til at støtte og udvikle vores sport og kultur, vil den afsmittende virkning brede sig uden for arenaen – til vores medarbejdere og kunder. Sejr og sammenhold sætter bare ekstra turbo på skaberkraft og booster troen på, at tingene kan lykkes. Også derfor skal du være med i Netværk360. For at være en del af bølgen i årene fremover.

Flyvende udskiftning

Det kræver træning at blive en vinder. Eksperterne siger 10.000 timer. Deltagerne i Netværk360 er energiske personer, som »træner« hver dag på jobbet. Engang imellem er det dog alligevel nødvendigt “træningslejr”. Fordelen ved Netværk360 er, at vores lejr er det rene luksus. Den byder på lækkerier til ganen, sociale arrangementer, inspirerende oplevelser og møder med interessante mennesker. Så nej, her er ikke armbøjninger og maverulninger, men hjernegymnastik og træning af lattermuskler.

Teamspirit er kodeordet i Netværk360. Vi udvikler rammerne i fællesskab. Og når det kommer til programmets sammensætning er der mulighed “flyvende udskiftninger” undervejs, hvis en oplagt mulighed for aktuel inspiration opstår. Ingenting står stille; slet ikke i Netværk360.